Tervetuloa juhlimaan Dotterbolagetia ja uutta Astraa keskiviikkona 4.9.!

Dags för ett nytt nummer av Astra! Hurra! Det firar vi som vanligt med fest, den här gången på Linko i Tölö kl 18. Och inte bara det, vi har slagit ihop oss med fantastiska evenemanget Feministisk seriehöst, med seriekonstnärer från Finland och svenska Dotterbolaget!

Överraskningsuppträdanden! Pizza! Bål! Peijakas-DJs! Välkommen!

Uusi Astra on ulkona! Hurraa! Järjestämme juhlat kuten tapanamme on, tällä kertaa Pizzeria Lingossa Töölössä klo 18. Eikä siinä kaikki, tällä kertaa olemme lyöneet hynttyyt yhteen Feministisen sarjakuvasyksyn kanssa! Mukana taiteilijoita Suomesta ja ruotsalaisesta Dotterbolaget-verkostosta!

Yllätysesityksiä! Pizzaa! Juomaa! Peijakas DJt! Tervetuloa!

It’s time for a new number of Astra! Hoorray! This obviously needs a celebration, this time 6 p.m. at Linko in Tölö. And not only that, this time we’ve also combined our party with the awesomeness that is feminist comics, with comics artists from Finland and swedish Dotterbolaget!

Surprise performances! Pizza! Punch! Peijakas DJs! Welcome!

Astra         FeministinenSarjakuvasyksy2013

Helsingin sarjakuvafestivaalit      Dotterbolaget

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *