Feministisiä sarjakuvia Sarjakuva-automaattiin!

Lasipalatsin Mbarin sarjakuva-automaatti kaipaa täytettä. Marras-joulukuussa on mukavasti feminististä toimintaa (mm. FemF-feministifoorumi 9.11., VinoKino & FemF & Peijakas-klubi sekä Tulvan julkkarijuhlat itsenäisyyspäivänä), joten se on hyvä ajankohta vallata automaatti ja mainostaa sarjiksiamme. Parit sarjikset jo tehtiinkin alkusyksyn ruohonjuurisarjiskurssilla, mutta vielä mahtuu. Automaatissa on yhteensä seitsemän eri linjaa eli ainakin seitsemän erilaista lehdykkää eri tekijöiltä mahtuisi.

Mikä parasta, näistä saa RAHAA! Askista maksetaan tekijälle 1,50 €. Yhtä julkaisua ostetaan kerralla 30 kpl eli 45 € tulee tiliä.

Aiheita ja teemoja voi ehdottaa ja kysymyksiä kysyä tässä tai Sarjakuvakeskuksella perjantaitapaamisissa. Juttujen ei välttämättä tarvitse olla uusia, vaan myös vanhat jutut uudessa formaatissa käyvät. Joten nyt kaivelemaan tiedostoja ja pöytälaatikoita!

Voitaisiin pitää vaikka zine-inspiraatioilta joku perjantai, kaikki vois tuoda parhaita paloja kokoelmastaan kotoa!
Lehdykän /zinen /julkaisun pitää olla niin pieni, että se mahtuu tupakkiaskiin. Olisi kivaa, jos jutuissa olisi nähty vähän enemmän vaivaa kuin vain taiteltu aanelonen…
Sarjakuvakeskuksella saa varmaankin kopioida /tulostaa. Kolmekymmentä lättyä on aika nopea askarrella vähän hienomminkin, vaikka värittää kannet käsin tai painaa perunalla. Askiaihioita saa Sarjakuvakeskukselta. Ja tätä kaikkea voisi tietty tehdä kimpassa.

Voisi olla kivaa tehdä vaikka joku kimppa-zine, jotain arvosteluja ja vinkkejä ja yksiruutuisia ja sarjisblogimainoksia ja käännösjuttuja ja mitä vaan mukaan. Yhteen askiin voi myös laittaa useampia eri lehtiä, jos ovat kovin ohkaisia. (Tämä on automaatista vastaavan Koikkalaisen toive, jotta ostajat saavat rahalleen vastinetta.)

HUOM. Automaatissa voi myydä myös kasetteja! Mikäpä olisi mainiompaa kuin teemaan sopiva mixtape!

Täällä lisätietoa automaatista:
http://www.sarjakuvaseura.fi/fi/?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=36
FB: http://www.facebook.com/SARJAKUVAAUTOMAATTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *