Feministinen sarjakuvakurssi keväällä 2016

FEMSKT järjestää keväällä 2016 Sarjakuvakeskuksella viiden kerran johdantokurssin feministiseen sarjakuvaan. Kurssin sisältöä suunnitellaan vielä, joten jos olet kiinnostunut opettamisesta tai muuten kurssin sisältöön vaikuttamisesta, tervetuloa mukaan! Mikäli haluat osallistua kurssin järjestämiseen, laita sähköpostia osoitteeseen verna.kuutti(a)gmail.com.

Alustavaa tietoa kurssista:

Oletko väsynyt sarjakuvien kapeisiin sukupuolirooleihin? Haluatko oppia vaikuttamaan sarjakuvan keinoin? Feministisen sarjakuvatoiminnan järjestämällä lyhytkurssilla pohditaan, miten sarjakuva voisi monipuolistaa käsityksiä sukupuolesta ja edistää tasa-arvoa. Kurssilla tehdään sarjakuvia esimerkiksi omiin kokemuksiin pohjautuen, yhdessä keskustellen. Aiempaa kokemusta sarjakuvien teosta ei tarvita.

Opettajat: FEMSKTin sarjakuvantekijät
15.4.–13.5. perjantaisin klo 17–19
Paikka: Sarjakuvakeskus, Hämeentie 150
40/35 € (alennus opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja Suomen sarjakuvaseuran jäsenille)
Ilmoittautuminen: Sarjakuvakeskuksen sivuilla

http://feministinensarjakuva.sarjakuvablogit.com/files/2015/05/feminist-comics-liina.jpg

Kuva: Aino Sutinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *