Pohjois-Suomen feministinen sarjakuvatoiminta: intensiiviviikonloppu 11.–12.2.2017

Intensiiviviikonloppu tuo yhteen feministisen sarjakuvan piirtäjiä, käsikirjoittajia, toimittajia ja kiinnostuneita. Tarkoituksena viikonlopulla on ainakin tuottaa materiaalia PFST:in seuraavaan Munasarjatulta-antologiaan. Teemme yhdessä myös pienlehtiä, ja keskustelemme ajankohtaisasioista. Impivaaran sarjakuvatalon tilat mahdollistavat skannaamisen, kopioinnin, taiton ja kuvankäsittelyn. Toivomme osallistujilta seminaari- tai keskusteluaiheita PFST:in toimintaan ja aiheisiin liittyen.

Audiotoriotiloissa on dokumenttikamera/projisointimahdollisuus. Tilat ovat suurelta osin esteettömiä.

Majoitus on mahdollista joko kampusalueella (huone, saniteetti ja keittiötilat) tai työskentelytiloissa (makuupussimajoitus). Mahdollisuus stormata sarjista tulemaan, 24/7 hengessä.

Kurssi on demokraattinen ohjausaiheiltaan, osallistujille ilmainen ja sitä emännöi sarjakuvan tuntiopettaja Tessa Astre. 

Ilmoittaudu mukaan http://www.limingantaidekoulu.fi/ viikonloppukurssien kohdalla niin osaamme arvioida tilatarvetta. Tessan sähköpostiin (tessa.astre@gmail.com ) voi myös esittää kysymyksiä ja aihe- tai harjoite-ehdotuksia. Tervetuloa!!

Linkki Facebook-tapahtumaan.

pft